Van burnout naar gezond evenwicht tussen werk en ontspanning

Ton Straver begeleidt ‘Van burnout naar gezond evenwicht tussen werk en ontspanning’

Eind augustus 2013 volgt hij een vier-daagse opleiding tot psychosociaal therapeut voor burnout problemen. Dit bij de opleiding voor Chronische Stress Reversal in Driebergen. Het volgen van deze opleiding komt voort uit het feit dat er recent regelmatig volwassenen in zijn praktijk voor hulpverlening en training op een goede en praktische manier geholpen werden. In deze aanpak leert de cliënt om naar het lichaam te luisteren om te bepalen of de grens van de inspanning bereikt is. Ook leert men om via het lichaam tot ontspanning te komen.

Vanaf nu kunt u zich aanmelden voor de begeleiding bij burnout. Ook de verwijzers kunnen vanaf heden patienten/cliënten doorverwijzen. Uiteraard staat Ton garant voor een goede begeleiding met de kwaliteit die steeds kenmerkend is voor zijn aanpak.

Vergoeding
De hulp wordt in sommige gevallen vergoedt door de ziektekostenverzekering. De vergoeding is gebonden aan een maximum per jaar. Het is raadzaam om Ton Straver vooraf te bellen over een mogelijke vergoeding.
In het geval dat er sprake is van een medische of psychosociale diagnose kan er een Persoons Gebonden Budget worden aangevraagd. Ton Straver sluit dan een arbeidsovereenkomst met u af.

Ton Straver helpt al langere tijd, naast kinderen en jongeren, ook volwassenen. De nieuw uitgebrachte folder in frisse kleuren wil nog eens onderstrepen dat volwassen die hulp zoeken ook bij hem terecht kunnen.